Escola Salvador Llobet: 31 anys de Jocs Florals

Avui era el dia assenyalat, l’Escola Salvador Llobet ha dut a terme l’edició 31 dels Jocs Florals de Primavera al Teatre Auditori de Granollers. Gairebé 500 nois/es acompanyats d’una munió de mestres han participat d’un espectacle insòlit, des de les 9’30 del matí fins passades les 12 del migdia. També hi eren presents l’alcalde Josep Mayoral i la Regidora d’Ensenyament Pietat Sanjuan. Música, dansa, “cabaret”, investigació… configurava el gruix d’una molt acurada escenografia a la qual han participat tots, educadors i alumnes. Encertades les històries, curioses algunes músiques que ens han fet retrocedir en el temps. El cos de la Història girava a l’entorn dels 50 anys de vida d’aquesta Escola singular, nascuda a partir de la tossuderia-enginy-humanitat-saviesa del malaguanyat mestre Salvador Llobet que, acompanyat de grans professionals del moment, van iniciar aquella aventura educadora fa molts anys. Un Bagul en escena, trobat per quatre alumnes, desllorigarà què ha passat al llarg d’aquestes 5 dècades dins i fora de l’escola. A fora perque han trenat la història, a partir de músiques de les diferents époques, un variat discurs musical-corporal que han fet les delices dels assistents. Consti que els més afortunats han estat els participants, que gaudien de l’espectacle amb entusiasme.
S’ha fet entrega dels premis de Prosa, Poesia, Còmic de les diferents etapes, des d’Educació infantil fins els diferents graus de Primària. No ha estat fàcil escollir els guanyadors, la qualitat ha estat de nivell alt. Ens hem entusiasmat amb els cants, els balls, les proclames. Com diuen els joves, els organitzadors, i de manera especial els que han preparat dances i cants, s’ho han currat. També els que han fet els vídeos, de gran qualitat i enginy. Amics, seguiu sense aturar-vos, el nostre país, en hores baixes, esporuguit, sota l’amenaça de runes morals-laborals-de valors, necessita ginys que l’animin a seguir treballant l’educació que no vol dir només llegir i escriure, sinó que, per damunt de tot, ha d’ajudar a formar aquests noi/es que ben aviat comandaran el futur del món.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: