Veredicte Premi Paco Merino 2012

El dijous 15 de novembre a l’Espai Gralla de la Llibreria la Gralla, a les 8 de la tarda, tindrà lloc la inauguració i veredicte del Premi Paco Merino 2012.

L’exposició estarà oberta el 15 de novembre al 15 de desembre de 2012, de 10 del matí a 2/4 de 9 del vespre.

Paco Merino Pavo va néixer a Ribera del Fresno (Badajoz) el 16 de febrer de 1948, i va morir l’11 d’agost de 2004. Els seus pares, veient la seva passió per dibuixar, i sabent de les poques possibilitats que tindria en aquell entorn, el van enviar a casa d’uns oncles a Maó, on va fer estudis de dibuix a l’Ateneu. La seva formació però, va ser totalment autodidacta, caracteritzada per un gran afany experimentador. La seva primera exposició va ser l’any 1967 a l’Ateneu de Maó. Inconformista-contestari, busca sempre allò que intueix, experimenta nous formats, noves técniques. Les seves pintures tenen un segell inigualable. L’any 1971 fixa la seva residència a Granollers.
Xerrar amb ell era una lliçó magistral. Interessat per tot el què fa referència a l’art, Merino era present a totes les activitats culturals de la ciutat. Va ser un personatge molt estimat i respectat. Cal però que Granollers li reti Homenatge. Fa vuit anys que va morir quan només tenia 56 anys i un futur esperançador.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: