Claudi Arimany, concert de música de Cambra a Marata

El flautista Claudi Arimany
El flautista Claudi Arimany, oferirà un Concert de música de Cambra a la parròquia de Santa Coloma de Marata el dissabte 29 de desembre a les 21 h. Arimany tocarà conjuntament amb els músics Eduard Sánchez flauta travessera, i Nabí Cabestany violoncel. El conjunt interpretarà peces de Johann Christian Bach (1735-1782), Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791), Joseph Haydn (1732-1809), György Ligeti (1923-2006) i Joan Baptista Pla (1720-1773). Els concerts de Marata celebren ja 40 anys.
Claudi Arimany i Barceló, va néixer a Granollers justament el 29 de desembre de 1955. Demà, doncs, serà el seu aniversari. Sempre el celebra amb un Concert.
Arimany és un flautista de fama internacional, considerat hereu, pel que fa a estil interpretatiu i concepte musical, de Jean Pierre rampal de qui va ser alumne primer, company en múltiples concerts més tard.  Des dels anys 1980 ha actuat com solista convidat per les millors orquestres internacionals, a més de dedicar-se a l’estudi i recuperació d’obres per a flauta i a l’activitat docent. Felicitats Claudi, que l’Any 2013 et depari sort!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: