La primera nevada de l’any al massís del Montseny

La neu ha afectat les carreteres BV-5301 i BV-5114 provocant alguns problemes de mobilitat- NO m’agrada l’hivern, el fred, la fosca…Soc addicta al sol, la llum, la calor…

El terra ben enfarinat, aquest diumenge al Montseny. Foto: Jordi Rodoreda

Protecció Civil ha desactivat cap a les set del vespre d’aquest diumenge la prealerta del Neucat a les comarques del nord-est tot i que es manté el perill de nevades al Pirineu Occidental, que es preveu que s’allargui fins dimarts. A banda del Pirineu Occidental, aquest diumenge ha nevat feblement també en punts del Vallès Oriental, Osona, Garrigues i Baix Camp, afectant algunes carreteres locals però sense incidències importants. Protecció Civil demana molta prudència sobretot en la circulació per carreteres del nord del Pirineu i Prepirineu on a causa de la pluja que ha caigut i les baixes temperatures es poden formar plaques de gel.

Pel que fa al Vallès Oriental, la cota de neu s’ha situat a primera hora del matí a l’entorn dels 1.100 metres al Massís del Montseny. És la primera nevada de l’any, després de la de finals de novembre. A la zona del Montseny i les seves proximitats ha nevat al llarg del matí i migdia, i la neu ha afectat les carreteres locals BV-5301 i BV-5114 provocant que alguns vehicles tinguessin problemes de mobilitat. Fins al lloc s’han desplaçat les màquines llevaneus i s’ha demanat molta prudència als conductors, amb la qual cosa no s’ha registrat cap incidència important. Informació de  Nació Granollers.

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: