Documental “El futur era de tots”, a NOVA

Interessantíssim Documental de Carles Bosch i Josep Serra el que hem vist avui a NOVA. Un reportatge del què hem viscut a partir del 15M, amb el moviment dels Indignats, acampades, manifestacions contra les retallades, el setge al Parlament, actuacions dels Mossos d’esquadra…Carles Bosch amb 30 anys de treball  a la TV catalana, amb gran bagatge professional, parla amb Mònica Terribes que, està al front de TV3 quan s’esdevenen aquells aconteixements que canvien el futur. Concreten de preparar un Document per a presentar a la petita pantalla coincidint amb l’aniversari dels fets. Vénen eleccions, canvia el govern, Mònica Terribes salta del càrrec. Intenten amb el nou arribat Director, que no veu amb bons ulls el Documental, segurament tem que pot danyar, que no s’adapta a allò establert..???… En tot cas, vist  el reportatge, puc assegurar que no és radical, en tot cas queda curt, no aprofondeix on podia haver danyat algun estament.  Estira i arronsa i posen una data d’emissió, el 26 de juny de 2012. Justament un partit de futbol a la mateixa hora va reventar el record d’audiència l’Espanya-Itàlia. Audiència mínima, per aquell Documental històric, ningú l’ha pogut visionar. Avui ha sigut el primer dia que l’hem pogut veure, comentar amb els autors. NO es tracta de res subversiu, sí però presenta imatges d’uns fets històrics que han mogut el món, i també el nostre petit país. La meva conclusió és que “avui no és fàcil fer periodisme de debó com fa el Carles Bosch, trenta anys al peu del canó de TV3. Ningú pot desautoritzar-lo com ha fet el Director actual, procedent del Grup Godó…” Sería interessant i, pertinent que, algun Diari important, que no sigui del grup esmentat, l’inclogui en algun periòdic de cap de setmana, per tal que ningú deixi de veure’l…És pura Història recent, de la qual tots ens sentim protagonistes… Gràcies Carles, gràcies Josep i,  gràcies  tambè a NOVA i al MTopiesartí Olivella que, sí ha autoritzat de presentarlo a la seu de la Fundació que presideix… Haurem de fer avinent aquel lema que ens va moure “Democràcia real, ja….” Ens urgeix. S’ha acabat l’autoritarisme…

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: