El Cor dels Amics de la Unió passa a la final del prestigiós concurs ‘Let the Peoples Sing’

El Cor infantil dels Amics de la Unió, ple d’èxits Foto: Jordi Ribó

El Cor Infantil Amics de la Unió que dirigeix Josep Vila,  ha estat un dels tres seleccionats per passar a la final del prestigiós concurs de cors amateurs, organitzat per la Unió Europea de Radiodifusió “Let the Peoples Sing”.
‘Let the Peoples Sing’ és un certamen organitzat per la Unió Europea de Radiodifusió, dirigit als cors amateurs que presenten els seus enregistraments radiofònics a través de les emissores membres de l’organització. El Cor dels Amics de la Unió, de Granollers, participa al concurs com a representat de l’emissora Catalunya Música. L’exigència és que, els cantaires, no superin els 19 anys.
En aquesta edició de 2013 s’han presentat al certament un total de 22 formacions corals, repartides en les tres categories (cors joves, cors adults i cors que interpreten un estil musical particular, com gospel, jazz o música tradicional), proposades per 13 emissores de ràdio d’arreu del món.
En les semifinals dels dies 25 i 26 de gener a Luxemburg, la formació granollerina va ser l’escollida pels membres del jurat internacional per passar a la final del concurs, segons informa Catalunya Música. De les 5 formacions presentades en aquesta categoria, el cor granollerí va ser escollit  amb altres 2 cors provinents d’Anglaterra i Luxemburg.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: