Tertulia a la Xarxa Dial 91.0

Inetressant Tertúlia dins el programa l’Observatori que mena Joan Catá, amb la participació d’ Agusti Colomines, jo mateixa i el Genis Cinca per fer anàlisi de temes candents a la Jornada d’avui 21 de maig 2013. La convocatòria de la cimera de: govern, partits i comunitat educativa per donar una resposta a la LOMCE  el proper dimarts a la tarda. Rebuig total a la Llei Wert.  La Llei de consultes populars no referendàries segueix el seu camí al Parlament després de tombar les esmenes a la totalitat de PPC i C’s contra el redactat que va sortir de la ponència conjunta de CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA i la CUP. Sembla que hauria d’existir un Programa de com planificar aquest futur, sense fer volar coloms.

Hem parlat també del paper d’estrassa del president Rajoy davant l’embestida de l’ex president Aznar. Si un no vol parlar malament del seu antecessor, ell sabrà els motius, l’altre és abundós en mentides i te ganes de tornar. deu ens en guard…Hem parlat de la disfressa que Nike ha posat a Colom, davant la benedicció de tothom…Només jo no hi estava d’acord. No POT SER QUE ho mercantilitzem tot, en nom d’ajudar els desvalguts…Horror… Diuen que els diners recapatats serviran per a finalitats d’ajut social. Si Nike vol publicitat que la pagui, però no a expenses del BarçaMontse 2 mayo 2013.

Sempre recomanem un llibre, el meu? Los colores de un sueño d’Alba de Toro editat per Plataforma Editorial. Us asseguro que encomana entusiasme i ganes de viure…Alba és cega però hi veu més que la majoria de nosaltres. No us el perdeu!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: