CALITO, de l’Escola Salvador Llobet amb ONCOVALLÈS

Durant el curs escolar, l’alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el recolzament de la comunitat educativa, l’administració i altres agents socials de la  localitat. En el marc de “Cultura emprendedora a l’escola Municipal Salvador Llobet”, la Cooperativa Calito  de 5è curs, va sortir a vendre els productes elaborats i pensats per ells mateixos al Mercat del  dijous 23 de maig. Part dels beneficis els han entregat, en emotiu acte, a la Fundació Oncovallès. Acompanyats de la tutora i un professor, han recorregut la nostra Entitat i han escoltat amb atenció les explicacions que ha fet la Cerme respecte als serveis que Oncovallès ofereix. Crida l’atenció l’interès d’aquest joves alumnes, el mateix que  van mostrar el dia que, des de la Fundació, la Carme i l’Ester van desplaçar-se a l’Escola per explicar-los què és Oncovallès. CALITO 0Calito

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: