Veredicte Premi de Poesia Pepi Pagès, d’Oncovallès

Avui ens hem reunit el Jurat del Premi de Poesia Pepi Pagès,  format per Esteve Plantada, Sara Muñoz, Santi Montagut, Ramón Mora, Montserrat Ponsa. Desprès d’estudiar les 32  propostes a l’entorn del Lema Conviure amb la Malaltia, curiosament única a tot Catalunya, hem fet lectura en veu alta dels treballs preseleccionats. Ha sigut emotiu escoltar  l’Esteve i el Santi llegir els textes de les obres finalistes, per tal de poder decidir amb major rigor. Cap diferència amb els membres dels Jurat que, hem estat molt d’acord amb els finalistes, d’aqui que, per acabar de prendre decissions, ha sigut important escoltar els escrits. Alguns ho hem fet tancant els ulls i, deixant-nos portar per allò que escoltàvem, verament emotiu.

L’entrega del Premi es farà a la Sala Tarafa el dimecres 19 de juny. L’acte s’iniciarà a les 17’30 h amb la representació de l’obra Revisió anual, “mai no és tard”, -de Montserrat Cornet Planells, estrenada Teatre Goya de Barcelona, l’octubre de l’any 2000-, a càrrec del Taller de Teatre d’Oncovallès que dirigeix l’Olga Pey.Jurat

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: