Llàgrimes de campió Purito Rodríguez veu com se li escapa la medalla d’or a l’últim sospir del Campionat del Món

Han entrat plegats amb Rui Costa….Em demano, qui i com es fa la valoració de qui és primer, qui segon? Purito sabem com ets, estem amb tu. Entenc la teva enrabiada. Estem amb tu!

Vet aqui l’article d’avui a nació Granollers.

A un pam de la glòria, així ha quedat Quim Rodríguez, el ‘Purito’, després d’acabar segon i penjar-se una meritòria medalla de plata al Mundial de ciclcisme que s’ha celebrat aquest diumenge a Itàlia. Ja al podi, les llàgrimes del ‘Purito’ han estat l’epíleg d’un esplèndid resultat que no ha pogut consolar al gran acampió vallesà. La descoordinació tàctica de l’equip de l’estat espanyol, provocat per una decisió errònia de Valverde als metres finals, ha privat l’esportista paretà d’un or que ja assaboria a pocs metres de l’arribada.

«Crec que jo ho he estat perfecte», ha afirmat el ‘Purito’ minuts després d’acabar la cursa. «Heu de preguntar a algú altre per què no he guanyat», i ha afegit que «hagués estat la cursa de la meva vida si m’hagués penjat l’or, però no ho he fet». Amb llàgrimes als ulls, al costat del vencedor, el portugués Rui Costa, el ciclista vallesà es lamentava de la gran ocasió perduda. «Semblava tan senzill que fa mal pensar que tot hagi acabat així».

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: