Concert de Flautes de Bec, al Teatre Auditori

Concert flautes de Bec
Un molt especial Concert de flautes de Bec ens ha acompanyat una tarda especial, excel.lent, al Teatre Auditori de Granollers. Sota el titol: Cançó i Dansa. Música del Renaixement. Cicle: L’un? L’altre? o tots dos!, organitzat pel Conservatori Municipal Josep Mª Ruera de Granollers, en el seu afany de donar a conèixer els diferents instruments als seus alumnes, als quals obre possibilitats de forma mensual, amb un Concert de mitja hora comentat, i que a continuació s’obre a la ciutanaia, deu joves interprets, de l’Aula de Flauta de Bec del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, sota la direcció de Joan Izquierdo, han interpretat, ballat, cantat, recitat, amb diferents flautes -no es perdin la del cantó dret de l’imatge, molt especial-, i, com deia el Director, han consolidat un gran repertori del Reanixement, sense oblidar el jazz. S’han habillat com corresponia avui, Carnaval, amb vestimenta d’aquella romàntica época quan l’amor, era el centre de l’Univers. Per què l’hem abandonat? Boniques dances, músics en moviment, sentiments-fantasia que, de la ma i en boca dels joves, ens han trasl.ladat a temps passats que alguns enyorem, quan els trovadors cantaven a la seva estimada, quan el no ser correspost, podia suposar la mort, quan afloraven poesies i càntics populars per expressar sentiments. Ens hem deixat confondre per la tecnologia i hem perdut la simplicitat d’escoltar, ulls clucs, unes melodies que son bàlsam, inspiren repòs, encomanen pau, amor…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: