Trobada familiar, rera la Medalla de la Ciutat

A casa nostra ho acabem tot al voltant de la taula, fills, nét/étes, german/es, nebot/des, amics, vam seguir discutint sobre el futur que, en aquests moments, tant ens amoïna. Pa amb tomàquet-pernil amb una copa de vi, i pastissos fets a casa, van servir per reafirmar el compromís del nostre clan que, sortosament és llarg.

medalla ciudad Familia faltan 4 nietos

A la festa hi faltaven quatre néts, tres, el Ricard, la Nina i el Marc perquè estudien fora, i, la Cristina, perquè a la feina on treballa, a Barcelona, no li van permetre canviar el torn amb altra companya, tot i haver-ho demanat amb molta antelació.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: