Ramon Ferrandis i Jordi Ribó. 30 anys i un dia

ramon jordi elisenda

Segur que, la presentació del llibre de Fotografies del Ramón Ferrandis i del Jordi Ribó ha sigut un esdeveniment esperat i singular, d’aquest mes de desembre. La Sala Tarafa bullia d’efervescència el dilluns dia 22, com deia el Ramón el dia de la Loteria. Doncs sí, la ciutat es va mobilitzar.
Tots ens sentíem còmplices d’aquelles fotos. Be, tots els més grans de manera especial que, al veure-les, fèiem un resset a les nostres vides i reculàvem fins a temps on, les esperances ens acompanyaven més que ara.
Aquelles tartanes de la Fira de l’Ascensió, o el Josep Carreras desprès d’un recital al cinema Majèstic a favor del nostre Hospital. Què dir de la vinguda del President Tarradellas i la seva esposa, o de l’enterrament de l’amic Antoni Cumella.
Veure l’imatge d’un jovenissim gran amic. el Santi Santamaria. D’aquell memorable encontre al Cercle Cultural de La Caixa on tantes aventures culturals vam tenir accés, amb Dario Fo. És a la pàgina 80 i, m’hi he reconegut. Per cert que, li vaig fer una Entrevista que, cap mitjà va voler publicar. Tantes coses importants deia.
Grans remembrances també d’aquell equip de Bàsquet que ens feia vibrar, el Granollers Areslux que tantes alegries ens va donar amb un equip d’èlit i un entrenador extra Jesús Codina, presidit per l’Antoni Novoa.
Gràcies Ramon i Jordi, heu fet bona feina. Hi ha fets que no els podem oblidar. Les imatges valen més, en algunes ocasions, que les paraules. Son més fàcils de recopilar i mostrar.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: