Es convoca una beca per representar Granollers en la Conferència Internacional de Joves per la Pau d’Hiroshima

can_jonch

S’adreça a nois i noies entre 16 i 25 anys que acreditin coneixement del projecte de pau de Granollers i bon coneixement de l’anglès

La data límit per presentar les sol·licituds és el 17 de maig

L’Ajuntament de Granollers convoca joves, d’entre 16 i 25 anys, que vulguin optar a una beca per representar Granollers en la Conferència Internacional de Joves que tindrà lloc a Hiroshima, entre el 4 i el 14 d’agost d’enguany.

Aquesta beca, que ofereix la ciutat d’Hiroshima (Japó), cobreix el viatge i l’allotjament durant els dies de la Conferència, així com la participació en totes les activitats incloses en el programa. En aquesta Conferència hi participaran joves de tot el món i es reflexionarà sobre com aconseguir una pau duradora i també sobre els bombardejos atòmics de 1945, amb motiu del 70è. aniversari d’aquest esdeveniment.

Per optar a la beca, caldrà estar empadronat/ada a Granollers; acreditar coneixement de l’anglès i del projecte de pau de Granollers.

Les persones interessades cal que presentin una instància a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (c. de Sant Josep núm 7), o bé virtualment a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Granollers (https://seuelectronica.granollers.cat).

A més de la instància hauran de presentar un text en anglès on s’expliquin les raons per les quals desitja participar en la Conferència en representació de Granollers, així com els principals arguments del projecte de pau de la ciutat. També hauran d’incloure una proposta de difusió de la Conferència i de les seves conclusions. Un jurat format per persones expertes en cultura de pau, memòria històrica i llengua anglesa valorarà els treballs i seleccionarà 3 finalistes, que defensaran la seva candidatura oralment i en anglès davant del jurat.
La data límit per presentar les sol·licituds és el 17 de maig de 2015.

Us animem a participar-hi!

Can Jonch. Centre de cultura per la pau
carrer del Rec, 19
tel. 938426834 / 938426832

http://www.granollers.cat/can-jonch
canjonch@ajuntament.granollers.cat

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: