¿Telecinco? ¡NO! Ésto es una huelga a la cadena.

L’amic Jaume Mateu, -Tortell Poltrona-, m’acaba d’enviar aquest missatge que comparteixo i, espero, feu córrer.
La cadena de televisió Telecinco s’ha adherit avui al Manifiesto por la lengua común, que el passat 23 de juny va presentar un grup d’intel-lectuals a Madrid.

telecinco NO

La cadena comparteix les exigències d’aquest grup d’intel-lectuals, entre els quals hi ha Mario Vargas Llosa, Fernando Savater o Alvaro Pombo, que demanen que, el parlament espanyol, elabori una normativa per fixar que el castellà sigui la llengua oficial de tot el territori i, la única que pot ser-li suposada als seus ciutadans.

Telecinco és la primera televisió que s’adhereix a aquest manifest. A més, Telecinco ha dit, a l’informatiu del migdia, que posa a disposició del col·lectiu que porta aquesta iniciativa, el seu canal de televisió per donar suport a aquest projecte.

Si ells s’adhereixen al manifest, nosaltres ens adherirem a una vaga que consisteix a no mirar Telecinco i eliminar el canal de la nostra TV.
Això no és un boicot, sinó una vaga. Junts podrem!

Telecinco mai més! Passa-ho.

PER A QUI NO HO SÀPIGA, TELECINCO ÉS LIDER D’AUDIÈNCIA A CATALUNYA. ELLS, A CANVI D’AIXÒ, S’ADHEREIXEN A1 MANIFEST QUE PRETÉN QUE, EL CATALÀ, (ENTRE ALTRES LLENGUES) SIGUI RELEGAT I MENYSPREAT.

SI ELS CATALANS ENS UNÍSSIM, PODRÍEM ACONSEGUIR FER- NOS RESPECTAR. EN EL SEU DIA HO VAM ACONSEGUIR AMB LA MARCA ‘PASCUAL’. ARA ÉS HORA D’IMPEDIR QUE AQUESTS FEIXISTES, QUE NO ENTENEN QUÈ SIGNIFICA EL RESPECTE A UNA LLLENGUA IGUAL DE VÀLIDA QUE LA SEVA (AMB LA DIFERÈNCIA QUE ELLS ENS LA IMPOSEN A NOSALTRES), NI CONTEMPLEN UNA DIVERSITAT CULTURAL, ENS SEGUEIXIN PRENENT EL PÈL. JA ESTÀ BE QUE, ENLLOC D’ESTAR- NOS AGRAÏTS,VAGIN EN CONTRA NOSTRE.

ES CREUEN QUE PODEN TRACTAR- NOS AIXÍ I QUE, DAVANT D’UN ATAC CONTRA LA NOSTRA LLENGUA ENS QUEDAREM IGUAL?
DEMOSTREM-LOS QUE NO, I QUE HAGIN DE RECTIFICAR!!

DESPRÈS DE PATIR DIA RERA DIA LES BARBARITATS DE LA COPE, ETC. A SOBRE AIXÒ?? JA N’HI HA PROU!

Si hi estàs d’acord fes-ho córrer

13 Responses to ¿Telecinco? ¡NO! Ésto es una huelga a la cadena.

 1. jo fa anys que no miro tele5 !!!! i si amb aquestes «patranyes» volen espantar-nos, estan ben equivocats !!!! avui m´he creuat amb dos bascos que portaven la ikurrinya i la del Atletic i tot sonrient els hi he dit «no guanyareu» …. i tot seguit he afegit: i supongo que al final del partido silbareis !! i m´han respost «solo hemos venido a eso» !!! o sigui que aquets del «manifiesto» tinguin cuidado amb provocar-nos

  Me gusta

 2. Pilar dice:

  fa anys que no la miro Telecinco

  Me gusta

 3. xavier gonzalez dice:

  tele 5 es lider a espny pero a catalunya es tv3 a mes jo miro tant tele 5 com tv3 i tele 5 es tant plural com tv 3 la que no ho es de plural pero gens es tve antena 3 lasexta 13 tv do ntreieu qutele 5 es lider a catalunya

  Me gusta

 4. Manuel dice:

  Perdó però «… el passat 23 de juny …» és de 2008 !!!!!! Jo ja ho vaig criticar en el seu dia, però no sé a què porta donar com a nova una notícia de fa 5 anys … si no és que surt de la competència de Tele 5.

  Me gusta

 5. andreu pintaluba dice:

  intelectuals….no fotem una colla de bretols feixistes…

  Me gusta

 6. Antoni dice:

  Ja també fa cosa de cinc anys que la vaig desconnectarJa llavors va sortir el mateix tema. Tampoc estic per veure «Grans hermanos», «Illes amb pilotes» ni frivolitats de les que ells fan.

  Me gusta

 7. Pere dice:

  Ho passaria encantat. Aquests de telebasura de T5 s’ho mereixen ( fa temps que no la miro, llevat de casos excepcionals com, de tant en tant Pasapalabra), i a aquest altres senyors, Vargas Llosas, Alvaro Pompo,… per molta cultura que sembla que tinguin amb això mostren que en el fons són uns ignorants: a Vargas Llosas no li haurien d’haver donat el premi Nobel, i al pompós d’Alvaro Pompo tampoc el Premi Nadal, que per cert es dona a Barcelona.

  Però aquesta crida al boicot és un pèl vella, com a mínim del 2008

  Haz clic para acceder a tematic_manifiesto.pdf

  Ara bé, per haver-si adherit en aquell moment i com que la seva política d»oferir bàsicament telebasura continua, cal cridar:

  A fer punyetes tele5!

  http://www.racocatala.cat/forums/fil/90225/puig-envia-fer-punyetes-tele5-sumar-se-manifest-favor-castella

  Me gusta

 8. Penso que hem d’insistir. La TV és una eina extraordinària per a fer entrar l’Educació-Cultura a les llars. NO pot servir per embrutir a la gent, fent-li desitjar allò que no podrà tenir mai o allò que no necessita.
  Necessitem una bona Programació que engresqui els joves, que els prepari per la vida, que serveixi d’esbarjo als més grans, que enamori els infants.. Aquest ha de ser el nostre anhel. Proposo que es convoquin Concursos de programació seriosa, demanant als nostres joves estudiants hi participin. Bons Cursos de llengües, propostes de recorreguts per la Geografia del món.

  Me gusta

 9. Dennis Maker

  L’amic Jaume Mateu, -Tortell Poltrona-, m’acaba d’enviar aquest missatge que comparteixo i, espero, feu córrer. La cadena de televisió Telecinco s

  Me gusta

 10. Cory Stonesifer

  L’amic Jaume Mateu, -Tortell Poltrona-, m’acaba d’enviar aquest missatge que comparteixo i, espero, feu córrer. La cadena de televisió Telecinco s

  Me gusta

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: