X Premi de Pintura Paco Merino

Premi Paco Merino Presentació

Novament la figura de l’entranyable amic Paco Merino ens va aplegar, en aquest cas a El Mirallet, per presentar el Xe Premi que porta el seu nom onze anys després de la seva absència.

Amb gran encert, aquest Grup es va constituir a finals del 2002, quan molts amics van considerar que la seva obra mereixia difusió.
Paco moria dos anys després i, aquell fet, va constatar la necessitat de fer quelcom per recordar-lo. Els que vam tenir la sort de ser els seus amics, sabem de la seva manera de fer, de ser, de crear, d’estimar. El seu esperit serà etern, tots voldríem emmirallar-nos en la seva humanitat, els seu amor pels altres, per aquella revolució que portava dins seu i li costava amagar, fent-nos a tots, còmplices dels seus anhels. Gràcies Paco, t’estimem!
Aquest Premi, te una dotació de 2000 euros . Tot i que te alguns sponsors: Llorens/gmr, La Mitja.cat, Associació de Veïns Centre, El 9 Nou, La Gamba, El Mirallet, Museu de Granollers, Ajuntament de Granollers, el Grup promotor va fer un clam a la ciutadania a participar en l’esponsorització per tal que el Premi pugui seguir endavant.
Bases Premi Paco merino 001

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: