Catalunya SÍ….

A la majoria dels que vam votar el 27 de setembre per un futur esperançat, per una Catalunya rica i plena, ens costa d’entendre el què està passant en el Parlament de Catalunya.

montserrat agost 2015

Hem escoltat els discursos, alguns pujats de to, no calia fer tant rebombori, dir tantes grolleries, sermonejar, àdhuc, aquells amb els quals semblava que jugàvem en el mateix bàndol, el de la Independència.
És cert que els Programes no son exactes però, en aquesta ocasió, haurien de ser per maldar i clamar per una sobirania total. De res ha servit intentar apropaments amb el Govern de Madrid, modificar la Constitució, conciliar el diàleg, llimar diferències.
Mai, han escoltat. Ha arribat l’hora de dir: PROU!
D’aquí la necessitat de constituir un Govern fort i, com s’havia decidit quan la constitució de Junts pel sí cas de guanyar, era que aquest primer govern fos presidit pel fins ara president Artur Mas i Gabarró, que ja va anunciar que donaria la cara, i que no es presentaria en cap altra plebiscit.
La pretensió és constituir un Govern provisional per 18 mesos, i convocar aleshores, eleccions a la presidència de la Generalitat, ja independent.
Som molts els que no havíem votat mai a Mas, i ara considerem que ho ha fet i ho està fent be. Que la imatge que tenen de Catalunya els de fora del nostre pais és la d’Artur Mas, home valent, optimista, capaç d’aonseguir aquest projecte d’emancipació nacional.
Dol, i costa d’entendre, la rebequeria de la CUP, que no li vol donar suport.
Confio que, al menys dos dels seus Diputats, li donaran per tal que aconsegueixi una Majoria simple, el dijous 12 de novembre, que no cal dir, passarà a la Història de Catalunya, d’Espanya i, del món. No cal dir que el futur serà dels valents, dels que saben que hi ha ocasions en les quals és imprescindible trencar llances a favor d’uns ideals. No podem malmetre aquesta ocasió, per la que van morir tants i tants germans nostres. NO els defraudem!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: