El Tricicle. Grup Musical de la nova cançó 1967-1972. Teatre de Ponent de Granollers

Quina vetllada tant meravellosa, la del 20 de desembre 2015, al Teatre de Ponent de Granollers. Els germans Frederic, Alvar i Ignasi Roda ens van fer recuperar l’alegria de sentir-nos vius, contents, esperançats, amb lletres que no han perdut el seu valor, amb el pas del temps: de denuncia, d’amor, picants, de melangia, d’enyorament.el tricicle dels Roda

Van recordar els orígens d’aquest grup, creat l’any 1967. Curiosament Joan Oliver els va batejar així, pel fet de ser 3 Roda.
En aquells inicis, tant Joan Oliver com Miquel Marti Pol van ser lletristes seus, tot i que, els tres germans, com deia la meva àvia, es porten l’oli i, son : excel.lents poetes, autors de les cançons, canten be, i no cal dir que toquen la guitarra de forma exquisida.
Vam constatar que les lletres de les cançons son vigents, gens antiquades. Això vol significar que els vicis i les virtuts no s’han modificat tot i els gairebé 50 anys transcorreguts.
En aquesta ocasió, els acompanyaven Anton Garcia al piano i, Eduard Altaba al contrabaix.

Esperem segueixin actius amb el seu Grup, que siguin “més” visibles i, ens delectin amb els seus sons, la seva música-poesia.
Que no cessin els reclams a les autoritats, ni faltin les odes d’amor a l’estimada. Tot plegat, música, bon humor, poesia-cultura, ajuden a ben viure la vida, en plenitud i amor, que prou falta ens fa.
Gràcies amics. No ens abandoneu!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: