El meu poble i jo. Presentació a Can Jonch, Centre de Cultura per la Pau Granollers

Tarda entranyable a Can Jonch, per presentar l’espectacle que el Teatre Auditori oferirà dissabte 23 de gener a les 21h.
Sota la Direcció de Lluis Danés, música de Dídac Rocher, i una selecció de poemes de Salvador Espriu que cobren vida, podrem veure un espectacle multimèdia on es conjuguen música-paraula-dansa amb la pretensió d’ajudar l’espectador a entendre per què Espriu va escriure obres tan profondes i per reflectir aquell règim totlitari, després de la guerra civil. També a manera d’homenatge a les victimes.
taula Can jonch

Taula de luxe que ha motivat una llarga tertúlia amb Lluís Danés i Jordi Palou Loverdos -President del Memorial Democràtic de Catalunya -que va encomanr el projecte a Danés-, per a commemorar el Centenari del nostre poeta. Esteve Plantada, periodista-poesta ha conduït la trobada.
A partir de 15 Poemes l’espectacle reivindica la Memòria Històrica que hem de seguir explorant.
Ara ho farem a partir d’aquesta petita meravella poètica, que destaca la cruesa, la resistència personal i col.lectiva que, tristament es va repetint. Ressalta on som ara i, on no volem tornar a ser. El què ha passat rera la guerra, el què passa ara. Accions que no volem que es repeteixin, d’aqui la necessitat de mantenir-les vives. Esperem que, aquest espectacle étic, No estètic, provoqui debat. Tots som cocausants, el poble fa moltes preguntes, però, hi ha massa oblits.
S’han repetit mots que molts tenim sembre a la boca: Paraula-Educació-Mirall-Resistència-Voluntat col.lectiva. Ignorants que convulsionen, que manen i obliguen. Amnèsia-Educació.
Audiovisual de dansa amb banda sonora en directe

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: