L’Escola Ferrer i Guardia de Granollers tindrà un Mur especial

Avui dimecres vint i quatre de febrer, acte entranyable a l’Escola Ferrer i Guardia de Granollers. Hem assistit a una Roda de premsa que, presidida per l’alcalde Josep Mayoral, Alba Barnusell 1ª tinent d’alcalde, la Directora del centre Teresa Maria Ferrer, l’artista Sixe Paredes i dos joves alumnes de sisè, el Bernat i la Camàlia ens han explicat una activitat singular que portaran a terme.

Ferer i Guardia. Foto Sara García

Treballen el lema “Murs que parlen”, d’aquí la iniciativa de pintar un gran Mur que presideix el pati de l’escola, treballant de forma conjunta, Sixe Paredes i vint i quatre alumnes.
Cadascú ha donat les seves raons, els seus motius i compromís de participar en una activitat com aquesta. L’artista ha explicat sentir-se fascinat per la col.laboració i per l’interès dels joves estudiants que opinen amb veu oportuna, respecte el repte endegat. Els nois, amb veu ferma i decidida, contents d’aquesta activitat que els permet entrar en un món insòlit, el de l’art.

Paraules assenyades de tots, del compromís mutu que els inspira fruit del treball dels mestres d’aquesta escola singular, que ensenya a pensar, a créixer, a descobrir el món que els permetrà dibuixar el seu futur ha ressaltat l’alcalde Josep Mayoral. És cabdal el paper dels educadors.

Ferer i guardia 1

Ha lloat la seva dedicació, com també ha fet Federico Mayor Zaragoza que, coincidint amb el seu pas per Granollers, era present a l’acte. Ha reiterat com Mayoral, la necessitat de responsabilitzar els joves sovint sobrecarregats de “ciència” però mancats de filosofia de vida. Compartir, conviure i aprendre els uns dels altres, sense imposicions, a través de la paraula, dels reptes com el d’avui de pintar un Mur que hauran de decidir de comú acord.
Jo hi afegeixo que No serà mur de la vergonya com tants altres que separen pensaments, vides, idées. Serà fruit del treball de tots, artista-mestres-alumnes.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: