“J’ACCEPTE LA GRANDE AVENTURE D’ÊTRE MOI”.

Com a part de l’HOMENATGE A SIMONE DE BEAUVOIR, que l’OCGènere ha coordinat a l’Institut Francès de Barcelona, el 6 d’abril a les 19h inaugurem l’exposició que Maïs Jorba i Marta Darder han comissariat i que porta per títol una frase dels Diaris de juventut 1926-1930 de la filòsofa francesa: “J’accepte la grande aventure d’être moi”.

EXPO BEAUVOIR

La mostra reuneix les obres de 9 artistes catalanes, algunes d’elles primeres espases de l’escena artística, i que per ordre alfabètic són Eugènia Balcells, Marta Chinchilla, Mari Chordà, Marta Darder, Maïs, Àngels Ribe, Soledad Sevilla, Eulàlia Valldosera i Ester Xargay.

One Response to “J’ACCEPTE LA GRANDE AVENTURE D’ÊTRE MOI”.

  1. m´agrada la frase !! si l´hagués vist en un altre lloc i que no poses qui l´havia escrit diria: m´han plagiat !!ja que sempre dic que la vida és una aventura! una vegada ho vaig dir d´una altre frase i quan vaig veure qui l´havia escrit vaig veure que tenia més de 2000 anys …

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: