Granollers. Més d’una trentena d’empreses participaran en el MAC mercat Audiovisual de Catalunya

MAC, punt de trobada, intercanvi i reflexió dels professionals del sector de l’audiovisual a Catalunya

montserrat agost 2015

La 17a edició del MAC acollirà 33 empreses participants, si sumem les empreses que participaran a Fira MAC i aquelles que oferiran ponències, dinamitzaran taules rodones o faran algun tipus de demostració al llarg del certamen.

És una xifra que gairebé triplica la de l’any passat i que constata la consolidació d’una Fira cada vegada més arrelada al territori, amb empreses del sector especialitzades en diferents àmbits i provinents de diversos punts de la geografia catalana.

Fira MAC, amb més de 600 metres quadrats, tindrà novament espais expositius exclusius i còmodes per als empresaris que vulguin promocionar els seus productes entre els professionals del sector. Concretament, hi haurà 12 expositors de les empreses VSN, Lavinia, Audiotecnologias, Enacast, Silence Electroacústica, Crash Serveis Audiovisuals, Disefoto, Mediacòpter, Lloguer Audiovisual, 16Nou Serveis Audiovisuals, Nov25Studio i l’espai expositiu del futur Hotel d’Empreses del Centre Audiovisual, un espai de residència i coworkings que tindrà més de 800 metres quadrats i allotjarà empreses emergents del sector audiovisual.

A més, Fira MAC estrenarà l’espai Tecno MAC, dinamitzat per Xnergic, de Tecnocampus Mataró, un projecte creat en un entorn universitari que pretén despertar vocacions tecnològiques entre els joves de 13 a 18 anys. A Tecno MAC es mostraran, doncs, projectes fets pels estudiants vinculats a la robòtica i l’audiovisual i es faran demostracions amb impressores i escàners 3D.

Com l’any passat, la Fira inclourà l’espai Speech corner, dedicat a les presentacions. En aquesta edició, VSN explicarà com redefinir les inversions en broadcast IT per reduir costos; Lavinia presentarà el social wall del MAC; Dfly Vision realitzarà una demostració de cable cam, un sistema que permet obtenir tràvelings espectaculars tant d’interiors com d’exteriors; A Vista de Drone parlarà del món dels drons i de com introduir-los en l’àmbit professional i lúdic; Disefoto portarà les novetats en fotografia, cine i vídeo; Enacast crearà una ràdio a Internet en només 20 minuts i Nov25Studio presentarà com crear un vídeo interactiu a través de plataformes en línia. Participaran també a l’Speech corner Tecnocampus Mataró, la Universitat de Vic i l’EMAD de la Garriga.

A més de les empreses vinculades a Fira MAC, participaran al certamen també empreses de renom en el món audiovisual, com ara la productora de vídeo digital i mitjans socials YouPlanet, que participarà en el MAC amb una taula rodona amb destacats influencers de les plataformes Youtube, Instagram, Snapchat i Vine. També l’empresa Ivanovich Games, que oferirà dues demos jugables gratuïtes de realitat virtual: Perfect Angle Zen i Final Kick Vr.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: