TrioSatz. Can Jonch Centre de Cultura per la Pau

Dintre dels actes programats per commemorar el Bombardeig sobre la nostra ciutat Granollers fa 78 anys, dijous vam escoltar un Concert al Jardí de Can Jonch, Centre de Cultura per la Pau a càrrec de tres joves músiques Marion Peyrol violoncel, Marisa Badia i Laia Saperas flautes, que ens van endinsar a la música de finals del S XVIII i començament del XIX amb excel-lents Trios de : Carl Stamitz, Johann Christian Bach, François Devienne i Joseph Haydn.

TRIOSATZ

Com va explicar Laia Saperas: “Sota la formació cambrística de dues flautes i un violoncel, oferim un projecte musical que recorre alguns dels trios més destacats del classicisme. L’elegància i el refinament del període s’aprecien en aquesta música passant per les tonalitats i els colors més brillants de l’època, així com buscant el registre contrastat i dialogant entre les flautes i el violoncel.”

Excel.lent interpretació en un vespre dels que guardarem gran record, tant que, àdhuc, els ocells que nien a l’arbre que ens van regalar els amics de Gernika, es van animar i feien de comparses dels sons emesos per las tres joves que van obsequiar-nos amb un Bis, tants van ser els aplaudiments.
Vam decidir que l’espai és acollidor i que, escoltar música com la d’anit, pot ser un bon Projecte en aquestes dates amb MÚSICA PER LA PAU. Per què no?

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: