Puiggraciós. Festa

Interessant missa a l’explanada de Puiggraciós amb nens de Catequesi de L’Ametlla del Vallès i Bigues. Acompanyats de pares, catequistes i mestres, hem passat un bon matí de dissabte en el qual també ens han acompanyat els Gegants de Castellcir, com van fer l’any passat.
Missa comentada per Mn Pere a l’abast dels infants, explicant el significat de cada cosa. Hem cantat, ens hem agafat les mans per resar plegats el Parenostre. Els petits han fet Pregàries, ens hem acomiadat amb el Virolai.

Mentre tant, els Gegants estaven parats a la Plaça i, algun dels nens els hi tenien cert respecte…
No entenien què passava, veien uns personatges molt grans que els miraven fixament i, sentien una mica de por.

nens trobada Puiggraciós

Tots s’ha modificat quan musics i grallers han començat a tocar i els gegants han pujat les escales i han començat a ballar…Amb la Germana Maria Lourdes hem començat a moure`ns i a convidar els nens a fer el mateix… No ho tenien clar… Poc a poc s’hi han anat sumant, cantant, picant de mans, dansant al seu redós. Increïble!
Castellcir és un poblet petit abocat a aquesta tradició gegantera, petits i grans es troben, toquen, preparen actuacions i son sempre allà on els hi demanen. Famílies senceres en formen part, és pura joia contemplar-los. Només podem dir: GRÀCIES AMICS, Us estimem…

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: