Acrometria. PSiRC a Sabadell

Meravellosa nit la d’ahir a la Vela de l’Estruch a Sabadell, per acompanyar aquest grup singular de Circ, PSiRC, format per Wanja Kahlert, Adrià Montaña i Anna Pascual Fernández en aquest seu espectacle que, tal com diu el Programa: “és un encontre pertorbador i esperançador”.

acrometriaPsirc SabadellPsirc Sabadell 1

Tres joves inquiets, que, apassionats pel circ, transporten els espectadors a un món de somni, al seu Univers especial a partir del qual sorgeixen moviments nous, profunds, configurant noves geometries humanes que, de bell antuvi es dirien impossibles.
Juguen i fan jugar els espectadors que de tant en tant, emocionats, aplaudeixen allò que els presenta aquest trio excepcional, que, des de la ingenuïtat, arrisca per trobar noves formes d’expressar, amb el seu cos, allò que senten: una grandiloqüent geometria d’emocions.
En un moment determinat van representar una “humiliació” a la dona en la figura de la seva companya a la que pretenen menysprear, fer retrocedir en el què fins ara ha guanyat, un lloc prominent a la societat, en aquest cas, en el circ on juga paper cabdal.
Música molt ben escollida per Sofie Tuchscherer, marçal Calvet, Maria Cirici, Anna Pascual, posa el to idoni en el moment oportú. També l’escenografia de Benet Jofre, el vestuari de Marta Ricard, el Disseny de llums d’Oscar Paz.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: