Margarita Arderiu distingida amb el títol Rotary ‘Soci Paul Harris’

El guardó li ha estat atorgat per la Fundació de Rotary Internacional amb el suport del Club Rotary de Granollers

Margarita Arderiu Premi Paul Harris

Margarita Arderiu Puigoriol ha rebut el guardó Paul Harris, en el decurs d’un sopar a la Fonda Europa de Granollers, divendres 17 de juny 2016, acompanyada d’amics entre els quals l’alcalde, Josep Mayoral.

El títol, atorgat per la Fundació Rotaria Internacional a través del Club Rotary de Granollers, dona fe de que Margarita Arderiu és mereixedora d’aquest guardó “per la gran tasca duta a terme pel que fa a relacions humanes i d’amistat amb homes i pobles.

El seu President, Jaume Guinot, es va mostrar satisfet de comptar, entre els seus membres, amb persones com Margarita Arderiu, Rotària des de fa força anys, disposada a ajudar sempre als altres amb propostes solidàries, socials, culturals, esportives.
Margarita Arderiu, va manifestar el seu agraïment per la distinció. “Pels rotaris rebre aquesta insígnia es un orgull i una satisfacció. Però aquest mèrit no l’he aconseguit sola, sinó amb els companys que, des de fa anys, estem fent gran esforç per a promoure accions envers la nostra societat. Aquest és el lema dels Rotaris i em sento feliç de pertanyer a aquesta organització”

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: