Granollers Cup. La 18, la més gran de la historia

GR CUP 4

Ahir 29 de juny, a les 8 del vespre, la Porxada es va vestir de joventut, més de 5000 jugadors i jugadores arribats de quatre Continents van omplir la plaça, plena de gom a gom. Res hi faltava. Es respiraba alegria-diversió-il.lusió vestida de coloraines amb joves que cantaven, gaudien d’aquella meravellosa vetllada plens d’il·lusió i esperança.

L’acte inaugural va tenir uns padrins especials: Viran Morros i Marta Mangué,jugadors importants de la historia de l’handbol espanyol. Dos cracks que formen part de la selecció absoluta, i pasegen el handbol català pels cinc Continents.

Al balcó de l’Ajuntament van parlar Josep Pujadas, president del BM Granollers, i Josep Mayoral, alcalde de Granollers, que van donar per inaugurada aquesta divuitena edició, després d’un gran pilar dels Xics de Granollers, i de la música de la Batukada que ens va acompanyar en la cerimònia i posteriorment a la rua que es va dirigir, amb tots els esportistes, fins el Palau d’esports.

Allà, a les fosques, van programar un espectacle de llums, colors i so esplendits. Es va llegir el Manifest de la Cup, en tres idiomes: català, castellà i anlgès.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: