Sopar de Radio Granollers

sopar Radio Gr homenatge Carles Gil

La gent que fa Radio Granollers i, alguns dels que col.laborem en algunes Tertúlies ens vam trobar, dissabte, per compartir taula i tertúlia abans de vacances. També, per a desitjar al Carles Gil, Cap d’Esports, molta sort a la seva nova tasca a Denver-EEUU, on hi va amb un contracte per tres anys.

Interessant conversa amb el Josep i l’Elisenda, els companys més propers a la taula, parlant de les perspectives de futur, les dificultats, les ganes que, plegats tenim, de ser útils a la ciutat que ens acull, Granollers, sempre viva, amb múltiples activitats, que donen sentit a la feina dels periodidtes, explicar que s’hi fa, sobretot als que no hi participen de forma activa.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: