Jordi Sánchez Picanyol, President de l’ ANC. Conferència a Granollers

jordi sanchez

Jordi Sanchez i Vicens Relats

La Sala Joan Bretxa del Casino de Granollers, plena a vessar, va acollir, ahir, una interessant Conferència-Diàleg de Jordi Sánchez, President de l’Assemblea General de Catalunya. La presentació va ser a càrrec del periodista Vicens Relats.
Jordi Sánchez va parlar de la necessitat d’unitat de cara el futur del nostre país. Justament el mateix dia que, el Parlament de Catalunya, va votar l’inici de ruptura amb Espanya.
72 Parlamentaris, els de Junts pel Sí i la CUP, van votar una declaració independentista a la que s’hi van oposar 63, els de la resta de grups en una votació que es va fer de manera ordinària, no nominal.
Jordi Sánchez va ressaltar la voluntat majoritària dels catalans: “Volem ser reconeguts com a Nació Sobirana. La força de inclusivitat és, la nostra gran força”.
Va posar èmfasi en que “la Independència no és el projecte d’uns quants per uns quants sinó, per a tota la població. Les Consultes del 2008, 2009, 2010 ja van servir per a dir que, volem decidir respecte un Nou Estat, una Nova República, vinculada a la voluntat Democràtica dels ciutadans”.
En diferents ocasions va repetir: “Serem allò que volem ser: un nou País democràtic d’expressió ciutadana. Tenim tots els elements necessaris: mobilització als carrers, Institucions, Parlament, Govern, és a dir, tenim totes les cartes”.
Segons Jordi Sánchez “no podem deixar perdre el què hem guanyat en moviments democràtics-públics. Serem el què vulguem ser”.
Llarg diàleg, més de dues hores entre els assistens.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: