Joc d’Amfitrions a punt de sortir a l’espai

Divendres 16 de setembre VOTV emetrà, per primera vegada, el Càsting dut a terme el mes de febrer per tal d’elegir qui hauria de representar les diferents ciutats catalanes en aquest innovador Joc.
Pobles-ciutats del Nord i del Sud van elegir qui volien els representés en aquest reality que esperem sigui ben rebut, ben trobat "Joc d'amfitrions". Concurs. Reality de les teles locals. Logotip.
Va ser el dimecres 10 de febrer que es va dur a terme a les diferents participants entre les quals Granollers. Els aspirants, entre els quals em contava, vam tenir de passar unes proves davant del Jurat, constituït a l’efecte.
Els aspirants vam tenir dos minuts per guanyar el jurat encarregat de seleccionar els 12 concursants d’aquest reality show, que es podrà veure a les televisions locals a finals de setembre.
Què és Joc D’Amfitrions?
És un nou reality de les televisions locals, entre les quals VOTV. Els concursants elegits competiran per erigir-se com el millor representant del seu municipi.
Els que surtin guanyadors en els seus Municipis, hauran de competir amb els 11 restants.
En cada episodi, l’elegit, introduirà la resta de concursants en els aspectes més rellevants del seu poble o ciutat. En tant que amfitrió, va tenir de demostrar que domina la història, la geografia i l’anecdotari de la seva vila, però també, de ser capaç de resoldre qualsevol dubte que els visitants li plantegin.
Per tant, l’amfitrió tindrà el repte de deixar bocabadats la resta de concursants. Per aconseguir-ho, s’haurà d’aliar amb associacions i entitats locals perquè l’ajudin a fer que cada moment de la visita sigui inoblidable. Els mateixos concursants decidiran el guanyador de Joc d’amfitrions.
Aquest programa permetrà donar a conèixer als telespectadors de les televisions locals la riquesa cultural i patrimonial del país, ja que els concursants representaran llocs tan diversos com les Terres de l’Ebre, la Catalunya Central, les comarques gironines, el Pirineu, Ponent i l’Àrea Metropolitana. El programa el produeix La Xarxa de Comunicació Local en col·laboració amb Canal Reus.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: