Tertúlia a Radio Granollers

Avui interessant Tertúlia a Radio Granollers de la ma de l’Elisenda Cuquet, amb la Montse Eras el Vicenç Relats i jo mateixa. tertulia-radiogr-28-setembre-2016
Molts temes Socials,
1-La vinguda a la nostra ciutat Granollers, per tercer any consecutiu, d’activistes pels Drets Humans d’arreu del mon per compartir amb escoles y públic en general, les seves experiències viscudes prop dels Refugiats. Un acte important es durà a terme al Museu dimecres 5 d’octubre a les 18.30h . A la Plaça de la Corona hi ha una molt interessant Exposició sobre aquest tema.
2-Parets acollirà novament la Cursa pel Treball Digne de la UGT de Catalunya, amb una cursa popular de 5Km i altra de 10Km. El cost: 5 euros per la curta i 10 per la llarga. La recaptació de les inscripcions a la Lluita d’Arnau, aquell nen que, ja recuperat va donar nom a aquesta moguda, enguany es destinarà a la Investigació de la Histiocitosis i del Càncer Infantil que duu a terme l’Hospital de Sant Joan de Deu.cursa-solidaria
Oscar Riu, secretari comarcal d’UGT ha manifestat que «la Cursa és també per reivindicar el treball digne»
3-Hem parlat sobre el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besós que ha ampliat l’àmbit territorial i ofereix a tots el Municipis de la Conca de la Tordera, la possibilitat d’integrar-se per a constituir un Organisme supramunicipal: Besós-Tordera.
Hem ressaltat la bona feina feta amb el Besós, abans pura immundícia, avui lloc per a gaudir de la Natura, plantes, flors, aus, aigües nítides amb peixos.
També hem llençat per antena un acte Solidari que es farà a Cardedeu dissabte 1 d’octubre i diumenge dia 2. refusats
Les entrades es poden comprar a través de la web cecuca.cat Centre Cultural Cardedeu.
Diu el Programa «Des de Baix Montseny acull hem volgut aportar el nostre granet de sorra a la conscienciació, la visibilització i la reflexió, perquè no podem, ni volem, restar impassibles davant aquest drama global.
Per a tots aquells que creieu en el projecte de Refusats, però que no podreu venir el dia 1 o 2 d’octubre al CeCuCa o que voleu fer una una altra aportació a més de la de l’entrada, posem a la vostra disposició la fila zero de Refusats.»

Avui temes de solidaritat importants. Jo em demano però,pPodrem algun dia parlar de temes que ens facin riure no posar neguitosos?

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: