Catalunya 13N. Clama per la Llibertat

Una vegada més els catalans ens sentim units i hem clamat per a defensar els nostres drets.

13-n-2016

On s’és vist que es pugui intentar desposseir dels seus Drets a la Presidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell, que va ser elegida amb 77 vots a favor, davant dels 57 en blanc i un nul. Carme Forcadell, expresidenta de l’ANC, proposada per Junts pel Sí i que va rebre el suport del seu grup, de la CUP i de cinc diputats més. Persona de dignitat reconeguda, defensora de les llibertats a ultrança, que treballa a favor dels Drets de tots els catalans. També s’ha clamat per tal de que els nostres alcaldes, tinguin la potestat de decidir en els seus pobles ciutats. Que s’acabi amb les reprovacions a l’exPresident Artur Mas i a les Conselleres que van pecar “mortalment”, exercint les seves responsabilitats. Ja n’hi ha prou!!!
Avui, unes 100 mil persones de totes edats han omplert les Fonts de Montjuic en un acte multitudinari conduït pel cantant de Lax’n’Busto, Salva Racero, que ha instat a: “defensar els nostres drets de forma pacífica però ferma per a conquerir un país on cap dret fonamental sigui perseguit, on els electes puguin treballar pels drets de tothom. Volem poder treballar per un futur millor per a tots”.
En tots els Parlaments s’ha ressaltat que la nostra és una revolució democràtica, sense violència ni venjança, sense ciutadans de primera o segona categoria. Per que la fita és unànime: la República catalana!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: