Diari d’una miliciana, de Jaume Miró Adrover. Teatre de Ponent-Granollers

Fa una setmana que vaig visionar aquesta obra, excel.lent pel seu contingut, extra per la posada en escena, brodada pels artistes que la van interpretar de forma magistral, dirigida amb ulls crítics, amatents pel director Toni Galmés, per tal que res caigués en sac buit. diari_d_una_miliciana_newsletter
El temps va passar volant, no es sentia ni tal sols respirar a la gent que només teníem orelles i ulls atents a tot allò que succeïa prop nostre, respecte aquella tenebrosa història.
A l’acabar li vaig dir al Director que ens havia trasbalsat pels esgarrifosos fets però que tristament, la nostra societat no està massa lluny avui, de situacions similars, en temps dits de Democràcia.
Les històries es repeteixen, els ideals segueixen vius, però també existeixen aquells que no volen deixar que s’acompleixin. La mort, segueix rondant, quan els idealistes s’aferren als seus sentiments de lleialtat-justícia-igualtat.
Tenia molt present la història, per boca de l’amiga Magdalena de Granollers que coneixia be aquells tristos fets. Estava cofoia de que a Granollers es representés aquesta obra. Caldria que tots els alumnes de batxillerat, els centres Cívics i la societat en general gaudís d’aquesta joia. És una gran lliçó humana.
Considero excel.lent tota la investigació duta a terme per Jaume Miró, que de forma meticulosa no va parar fins a descobrir el nom de la miliciana que havia escrit aquell Diari. Els seus sentiments i els de les seves companyes, ajuden a la gent d’avui, sobre tot als que saben escoltar i mirar, que no tot és blanc o negre, a qualsevol organització humana. Arreu existeix el be i el mal que cal descobrir i superar. Gràcies!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: