Tertùlia a Radio Granollers: Refugiats-Pederastes-Contaminació.

tertulia-radio-gr-19-novembre-2016Avui, temes candents, però de repetició.
A primera hora del matí 10 persones, entre les quals quatre menors, han arribat dins el trailer d’un camió que venia de Turquia per a dur mercaderia a Mango, a Lliçà d’Amunt. Els conductors No se n’havien donat compte fins entrar a MANGO: el trailer tenia la porta reventada.
Han trasl.ladat els nou arribats a l’Hospital de Granollers, per a revisar el seu estat de salut que han qualificat de correcte. Tot seguit han declarat a la Comisaria.
Hem sentit per ràdio que la Generalitat es farà càrrec dels nou arribats.
Detinguts Pederastes, un dels quals és de Granollers. Crec que son temes massa repetits. Cal exigir que els responsables polítics actuïn de forma eficient: Castigar els culpables i allunyar-los d’Escoles i Casals.
La notícia és esgarrifosa: “La Policía Nacional ha detenido a 56 personas acusadas de distribuir, a través de internet, imágenes de abusos “de extrema gravedad” a menores de muy corta edad. Los arrestos se han producido en varios puntos del país. La mayoría de los arrestados tienen edades comprendidas entre los 40 y los 60 años y algunos de ellos ya habían sido detenidos con anterioridad por hechos de idéntica naturaleza” Insòlit!

Sí! hem d’acollir els refugiats i no refusar-los. Tots estem disposats a rebre’ls, acomboiar-los i ajudar-los. No basten les paraules.
Un NO! rotund als Pederastes. Han de ser castigats i apartats dels llocs on fan tan mal: Escoles i centres d’esbarjo. No és de llei que, els que han estat declarats culpables, segueixin exercint tasques prop de nens i joves. Cal que en siguin allunyats a perpetuïtat. Fa falta autoritat, NO! paraules vanes.

Contaminació, altra de les lacres del món i, Granollers, n’és molt perjudicada. Motius? Segur que la seva situació hi ajuda, en un sot i, a recer del vent que, malauradament no ens visita sovint.
Indústries, cotxes, poc respecte per la Natura tot, i les recomanacions Municipals.És un deure de tots intentar reduir-la. Segur que amb petites actuacions quotidianes s’hi coneixeria:
Que els pares acompanyin els nens a escola a peu -les distàncies son curtes-. Que les calefaccions i aires condicionats es redueixin , abans no en teníem i malgrat tot, vam sobreviure.
Que els vehicles quan s’aturen en els semàfors parin els motors , ja ho feien a Alemanya fa molts anys.
Inculcar la necessitat de viatjar amb tren enlloc del cotxe. Potser, limitar els dies de la setmana per a circular per Granollers segons matrícules de número parell o imparell.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: