RENFE necessita vagons per Rodalies.

montserrat a VOTVSoc usuària del tren de Rodalies. Si s’hagués donat prioritat a fer vies per connectar ciutats i pobles de Catalunya, enlloc d’Autopistes de peatge, no estaríem tant afectats de pol-lució ni hi hauria col.lapses de vehicles arreu del país. Només cal escoltar la Informació viària.
RENFE, però, hauria d’haver fet algun pas pel que fa a Manteniment. Mentre a Barcelona hi ha soterrades sense ús algunes Estacions que no s’han arribat a inaugurar, té abandonades moltes vies. Tampoc controla els talussos que suporten les vies sobre algunes carreteres, un dels quals, fa poc, va causar la mort d’una persona, quan es va desprendre prop de El Figaró.
RENFE hauria de donar un servei exquisit, vagons nets, suficients per acollir els viatgers a qualsevol hora del dia. Sovint marxo amb el tren que passa per Granollers a les 7h del matí per a connectar a les 8h amb un AVE o Euromed, per temes de feina. Sé, de bell antuvi, que viatjaré dempeus fins arribar a Passeig de Gràcia.
Divendres passat, 11 de novembre, a més a més d’anar dreta, arrapenjada en un espai on hi ha un passamà prop d’una porta, vaig comptar 40 persones en aquella petita zona, dempeus igual que jo. S’imaginen el perill que suposa? No cal dir que cap empleat va passar a controlar-ho.
A Mollet va entrar una dona prenyada, i va demanar, la deixessin seure en el lloc reservat per a persones grans, o amb dificultats. A contracor una persona es va aixecar rondinant. Jo li vaig dir: aquest espai és per persones grans o amb dificultats –jo podria seure-hi tinc 79 anys- i, aquesta senyora necessita seure .

Quina pena mirar al voltant, tanta gent però NINGÚ mira a ningú, pendents dels auriculars amb música o, maquinetes infernals que els “roben” la humanitat.
Trist futur el que arriba. La majoria era, gent jove, multicolor, que va a la Universitat o, a treballar.
Per què RENFE no posa més vagons en aquestes hores punta? Saben que cada dia passa el mateix. També en alguns trens del vespre.
Per què RENFE reserva uns seients per persones que els necessiten però no controla que la reserva sigui per a les persones indicades?
Farem una Carta als Mags d’Orient. Els demanarem vagons per RENFE Rodalies

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: