Quan la vida serveix de moneda de canvi

Morts i més morts arreu, però, Alep, és una mostra de la maldat dels responsables polítics. Qui decideix sinó els bombardeigs sobre aquesta ciutat o a tantes altres?
No importa o, potser millor, si les bombes cauen sobre hospitals i escoles, perquè així, la repercussió serà més gran. Vils assassinats de Lesa Humanitat.
Aquesta setmana un pallasso que alleujava el patir dels infants, va ser víctima d’un bombardeig a Alep i va morir. Només tenia 24 anys.

escola-bombardejada-foto-cristina-mas Per què els que haurien de posar ordre, com sempre miren cap a altre cantó? La violació dels Drets Humans és flagrant arreu: morts, mutil.lats, violacions, Refugiats.
Sé que soc repetitiva però, cal acabar amb la fabricació d’armes, sota el control de les Nacions Unides -si és que existeixen- ja que, pel que sembla, s’ho passen be anant a donar Conferències, viatjant arreu del món NO a Alep, però, no procuren la Pau i la Dignitat que suposa tenir vida, que és la seva responsabilitat.
Per això els van escollir, vetllar per la PAU a partir de la Carta de Drets Humans. Malauradament no actuen com cal. Si no en son capaços que deixen la seva responsabilitat, potser altres ho faran millor.
Si s’ho proposen, poden aconseguir-ho. Si no ho fan, ens faran dubtar de la seva integritat. Serà que alguns hi tenen part o cobren estipendis de mans dels armamentistes? Jo, ja m’ho crec tot. No volem més mercaders de vides.
Caldria, de forma Urgent, dictar unes ordres serioses amb control de tots els Estats del món.
Que els països que s’hi neguin, que no compleixin, se’ls procurin represàlies importants, naturalment d’ordre econòmic que és la única raó que els mou.
Que no se n’escaparan, cas de desobeir.
NO pot ser que la vida de la gent serveixi de moneda de canvi a alguns Estats, naturalment dels més rics i poderosos, per aconseguir els seus assassins propòsits.
Els Refugiats son també fruit del mateix objectiu, en el qual hi ha implicats molts Estats i Governs.
La vida i la mort viatgen plegades…Trist futur

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.