Orquestra de Cambra de Granollers. 25 anys

 Fundada l’any 1992, l’OCGr és l’orquestra resident al Teatre Auditori de Granollers i està vinculada estretament a les institucions d’aquesta ciutat. Aquest 2017 l’Orquestra de Cambra de Granollers celebra el seus 25 anys. Web de l’OCGr
L’OCGr és una orquestra amb una plantilla flexible que li permet abordar estils i repertoris molt diversos. La seva versatilitat li permet interpretar programes de música barroca o clàssica amb temperaments i arcs històrics i cordes de tripa, fins a molta música del segle XX i XXI, amb la qual se sent especialment a gust. Autors com Stravinsky, Hindemith, Xostakóvitx, Milhaud, Copland,Weill, Montsalvatge, Gerhard o Falla són habituals en les seves programacions.

Carles RieraL’OCGr, impulsada en la seva fundació pel clarinetista, pedagog i divulgador musical Carles Riera, té una clara predilecció per les produccions que sumin diferents manifestacions artístiques. En aquest sentit l’OCGr ha col·laborat en espectacles teatrals, de circ, titelles, musicals, fusions de música rock, electrònica i acústica, òperes, etc…i amb actors i directors del mon del teatre com Pep BouMarta CarrascoMarcel GrosJordi BoschPepa Plana Daniel Anglès.

Amb l’OCGr han col·laborat diversos directors, concertinos i solistes com ara Antoni Ros MarbàChristophe Coin, Joan Albert Amargós, Ernest Martínez Izquierdo, Edmon Colomer, Andrew Watkinson,Salvador BrotonsBarry SargentManel ValdiviesoCorrado BolsiFarran JamesAlbert GuinovartJordi MasóSantiago JuanMayte MartínLluís Vila CasañasAlvaro Albiach,Sergio Alapont,…

Als pocs anys de la seva creació i amb el bagatge de més de 300 concerts realitzats, l’OCGr s’ha posicionat com una de les orquestres de cambra amb més progressió i prestigi del seu país. Demà parlaré del Concert d’avui, el primer de la celebració dels 25 anys, extraordinari.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: