Vàndals a Gallifa. Destrossen peces de Rodri i Plandiure

 

rodri-plandiureAprofitant les diades de festa de Nadal i Cap d’any, ha estat vandàlicament destrossat l’espai del Santuari del Castell de Gallifa.  Les  escultures de Jaume Rodri han estat particularment danyades. Però a més, s’ha  serrat el pi de les tres branques, plaques de ceràmica commemoratives, la deessa Artemissa, l’estelada, i el monument homenatge a Mn. Dalmau que van fer Jaume Rodri i en Josep Plandiura, i es va estrenar feia  pocs dies.

Més enllà d’una bretolada, aquest atac te “intenció” molt específica: contra la pluralitat religiosa; contra la Natura i contra  Catalunya en ple camí cap a la seva independència. Cal que fem pinya i compartim solidaritat.

rodri-2 rodri-1Venen temps de controversia i, alguns no perdonen que no combreguem amb un pensament únic.

Des d’aqui el meu suport a Rodri i Plandiure.

Cal denunciar fets que atempten contra la Dignitat de persones,  de l’Art, i, en aquest cas, contra aquest estimat espai religiós-politic de Gallifa que tan ha contribuit a mantenir viva la fe, l’esperança, la caritat, i el nostre estimat país català, amb Mossén Dalmau i els amics que l’envolten.

Justament el motiu de les escultures son els 90 anys de Mn. Dalmau.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: