Vàndals a Gallifa. Destrossen peces de Rodri i Plandiure

 

rodri-plandiureAprofitant les diades de festa de Nadal i Cap d’any, ha estat vandàlicament destrossat l’espai del Santuari del Castell de Gallifa.  Les  escultures de Jaume Rodri han estat particularment danyades. Però a més, s’ha  serrat el pi de les tres branques, plaques de ceràmica commemoratives, la deessa Artemissa, l’estelada, i el monument homenatge a Mn. Dalmau que van fer Jaume Rodri i en Josep Plandiura, i es va estrenar feia  pocs dies.

Més enllà d’una bretolada, aquest atac te “intenció” molt específica: contra la pluralitat religiosa; contra la Natura i contra  Catalunya en ple camí cap a la seva independència. Cal que fem pinya i compartim solidaritat.

rodri-2 rodri-1Venen temps de controversia i, alguns no perdonen que no combreguem amb un pensament únic.

Des d’aqui el meu suport a Rodri i Plandiure.

Cal denunciar fets que atempten contra la Dignitat de persones,  de l’Art, i, en aquest cas, contra aquest estimat espai religiós-politic de Gallifa que tan ha contribuit a mantenir viva la fe, l’esperança, la caritat, i el nostre estimat país català, amb Mossén Dalmau i els amics que l’envolten.

Justament el motiu de les escultures son els 90 anys de Mn. Dalmau.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: