Mestres Montaña. Una escola especial

Segur que per a mi és una escola especial: porta el nom dels pares del meu espòs, els mestres Montaña, persones singulars, que van dedicar la seva vida per a crear vida en els altres.

mestres-montanaLa satisfacció nostra és gran, ja que l’equip pedagògic que des de fa 31 anys ha conduit aquest centre és molt especial, estima la seva feina com si d’ella depengués sa pròpia vida, prop d’aquells nens/es, que  preparen per aquest futur, jo diria que incert, que tenim al davant.

Dijous ens hi vam passejar, amb la Karina i l’Esteban, arquitectes dels quals ja he parlat. Tenien ganes de conèixer  aquell singular edifici obra de Martorell-Bohigas-Mackay.

Els va emocionar tot, l’espai, les circumstàncies, l’emplaçament però, de manera especial, van quedar enamorats del tracte que els mestres donen als infants.

Ens va acompanyar la directora, la Cristina, a la que vull agrair la seva disposició de compartir llur experiència, quan els demano d’anar-hi amb amics interessats, per veure l’equipament i conèixer  de prop com acomboien els infants.

Vaig fer fotos dels autoretrats que s’han fet aquells joves alumnes -els més petits-,  que pengen a les parets de les aules.  Increïbles!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: