Posmodhernia al Teatre de Ponent amb Joaquin Daniel

Posmodhernia al Teatre de Ponent amb Joaquin Daniel

Delirium tremens! Tarda per recordar, jo diria que com la majoria de les que ens ofereix el Teatre de Ponent setmana rera setmana.

Som com una gran família que estem pendents de descobrir que ens depararà de nou, aquest espai de petit format a tots els que en som addictes.

joaquin-danielAvui de nou Joaquin Daniel  ens ha sorprès tot i  que ja el considerem de casa, perquè son moltes les obres que ha vingut a presentar, la majoria de les quals acompanyat d’altre sospechoso habitual el Marcelo Arnal, amb el piano. Avui s’estrenava,  Juan Cruz Santillan amb percussió i cors. Extres tots tres.

He dit delirium tremens perquè no teníem temps de respirar que de nou, Joaquin Daniel, ens sobtava amb imatges, sons, paraules relacionades amb la nostra vida, la actual i la de quan érem petits. Espectacular la crítica sobre aquest món estrafolari que vivim, que patim. Ha reflexionat, amb precisió sobre situacions i fets concrets que, no explico, però que recomano no deixar de veure.

Més delirium tremens i àgil t amb les seves enquestes, això que s’està posant de moda però, en aquest cas, parlant de les aficions dels assistents, les ansietats i deliris, àdhuc dels més íntims i particulars. Calia aixecar la ma quan la resposta era positiva.

Resultats? Al final els ha comptabilitzat i, Deu n’hi do, de lo be que ens ho hem passat, de la bona salut mental que gaudim els assistents.

Trascendental la profunditat de tot el què ha dit Joaquin Daniel respecte el moment crític què vivim i patim, sense embuts.

Llàstima que hi faltaven espectadors. Creiem que caldria reprendre l’Escola d’espectadors i, animar els més joves, per tal vinguin a gaudir d’aquest noble art de Talia, però també de la música i la imatge que de tot i ha hagut.

Hem Joaquin Daniel acompanyat dels músics,  Marcelo Arnal i Juan Cruz hem repassat història de vides, d’angoixes, d’imposicions, d’esperances. Gràcies!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: