Teatre de Ponent. Granollers. “Fuita i martiri de Sant Andreu Milà”

Els que estimeu el teatre de debò no us perdeu aquesta meravella que ens ofereix, aquest cap de setmana, el Teatre de Ponent.

fuitaLa Fornal d’Espectacles, en aquest cas dirigida per Frederic Roda,  amb Sebastià Adrover Roca i Joan Gomila,  ens han delectat amb aquesta narració que d’entrada semblava que podia ser difícil d’aguantar, un crim, un accident, morts al fons d’un barranc…Aviat hem descobert la joia que se’ns oferia. Obra mestra per:

la qualitat literària de l’obra del manacorí Miquel Àngel Riera, per les interpretacions i les imatges que visualitzes en tant que espectador,  com si estiguessis al cine però, son pura narració.fuita-i-martiri

Milà, el jove atrapat, interpretat per Sebastià Adrover que ja vaig veure en altre peça teatral en aquell cas adreçada a joves estudiants “Bearn,” ha fet una interpretació magistral. Tant, que  permet a l’espectador entrar en la seva vida acompanyant-lo en totes les vicissituds. Et trobes dins la seva pell.

La música, els efectes especials, la llum tènue, el to de veu i el mallorquí que parlen els actors, fan sentir-te còmplice d’aquella tràgica aventura, a partir de tots els ingredients que poden acompanyar un jove des que naix ,en una llar complicada, la seva entrada a la pubertat, els descobriments i debilitats dels que l’envolten, la falta d’amor, al menys que era el què ell creia. No tothom és efusiu, però no vol dir que no sentin l’amor com els altres.

No deixeu d’anar a veure-la. Considero imprescindible fer una Escola d’espectadors…De manera especial, quan la discussió està servida i pot tenir molts matisos.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: