Carles Riera en el record amb l’OCGr i Lluís Vidal

ocgrLa primera part del Concert vam escoltar “En Clau de flor,”  espectacle poètic musical a partir de “Les Flors de debò” de Mercè Rodoreda-recitades per Berta Vidal, amb música original de Lluis Vidal que va assumir també la Direcció.

 

La segona meitat va ser d’Homenatge a Carles Riera, el nostre enyorat amic, notable personatge no solament del mon de la Musica i la Cultura sinó de moltes altres disciplines com l’arquitectura.

Carles- Riera fotoEl Concert va ser entranyable, ja que, a més a més de l’OCGr que ell va iniciar fa més de 25 anys, ahir hi actuaven 8 joves que estudien al Conservatori de Música JosepMª Ruera de Granollers.  Van ser còmplices agosserats de l’efemèride. Com li deuria plaure al Carles aquesta fusió OCGr-Escola, animats pels seus mestres, alguns dels quals tocaven amb ells.

Van escollir aquelles obres que sabien entre les predilectes del nostre amic Carles: Simfonia “El Filosof” de Haydn. Tafelmusik Conclusió”de  Teleman ” per a mi, la millor de totes les que van interpretar i que Carles estimava molt i escoltava, àdhuc en els seus darrers moments de vida.

El presentador Javier Pérez Senz va ressaltar que Teleman i Carles Riera tenien molt en comú: la seva passió per la música però també per l’art dels fogons. Em consta. Van seguir unes Contradanses de Mozart, i l’Obertura de “Il signore Bruschino” que l’Orquestra, dirigida com sempre per Corrado Bolsi, va brodar.

Un record especial doncs pel Carles, per la seva esposa Esperança, pels seus fills i néts presents a l’Auditori. Ens vam emocionar.

Carles era un personatge especial d’aquells que, sense fer soroll, mouen muntanyes i mars… Gràcies Carles pel teu mestratge, per la teva dedicació a la música, a Granollers, a l’Orquestra. Gràcies per la teva bonhomia i per la teva amistat. Fins a sempre!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: