8 de març Dia de la Dona a la Porxada de Granollers

 

La Porxada feia goig. Unes  150 persones vam participar  a l’acte central del Dia Internacional de les Dones. Com ja és habitual, es va llegir el Manifest, per part de cinc dones membres de la Taula d’Igualtat de Gènere. Interessant text al que, les lectores, van volcar l’ànima.

A continuació dues joves artistes locals de la cia. Projecte Lilith,  van representar l’obra “Molta roba i poc sabó” basada en textos de l’escriptora Montserrat Roig. Increïble com ho sentien, com déien paraules màgiques que, a tots, ens van fer rumiar.

La regidora Maria del Mar Fernández i l’alcalde Josep Mayoral van dir-nos unes paraules recordant el per què d’aquesta data. La necessitat que no s’hagi de parlar del dia de la Dona perquè cal  homes dones tinguem mateixos Drets, però també els mateixos Deures, sovint els grans obviats

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: