Imma de APADIS, distingida pels Rottary de Granollers

Bonic Acte d’entrega del guardó que cada any entrega el Rottary Club de Granollers que, en aquesta ocasió, ha recaigut a la Imma d’APADIS.  La festa s’ha dut a terme al restaurant que la Fundació regenta El Gato Verde, dins el Teatre Auditori de Granollers. FELICITATS  IMMA!!!

Tots sabem de la passió de la Imma pels nois/es disminuïts que la necessiten. Fa molts anys que no els escatima dedicació, amor, tendresa.

Per si algú no la coneix prou, vet aquí una petit relat de la seva persona i de la Fundació APADIS.

Imma Navarro Ortiz és una dona singular. Va néixer a Granollers l’any 1981. És Mestra d’Educació Especial, Pedagoga i especialista en Educació familiar.

Pensant sempre amb els noi/es discapacitats als que dedicava la seva vida laboral, l’any 1994 va crear l’Associació APADIS que, deu anys després es va convertir en Fundació. L’Ajuntament de Les Franqueses els va cedir un espai Municipal on duen a terme la seva tasca d’educació-formació.

La pretensió inicial va ser que, a través del lleure, aquells nois i les seves famílies trobessin sentit al futur i no es sentissin sols.

La Imma sempre diu: “Som una gran família” i és cert, és un centre integrat per grans professionals, de grandíssima qualitat humana. La pretensió, és promoure la integració social -laboral de les persones amb discapacitat, amb uns mateixos Drets i oportunitats.

La Fundació camina,  gràcies a la seva empenta personal i al suport de moltes persones voluntàries, sense ànim de lucre.

La Imma és però l’anima mater d’APADIS, hi dedica les 24 hores, és a dir   dia  /nit.  Sempre  barrina per i posar en marxa allò que intueix que pot convenir als seus múltiples “fills”.

La Imma és una persona singular, amb característiques que la fan única.

Traspua amor, estima tot allò que és viu sigui persona, sigui una planta, sigui un animaló, o, per què no, una calaixera que, recentment han recuperat de La Botigueta i ara engalana el Restaurant.

M’agrada quan algú del seu entorn amb paraules dolces diu que pateix de “caos personal” per tal de poder abastar tot el què te en dansa.

És exigent, exigència que comença en ella mateixa. Ensenya els altres des de l’amor, la proximitat i la sinceritat, predicant amb l’exemple.

Mai perd la il-lusió, tot i saber que la tasca no és fàcil.

L’esperona l’esperança de poder millorar la vida i les oportunitats de tots aquells que estan sota la seva responsabilitat, més de cent joves de diferents edats, pels quals intenta, a partir de l’educació i l’ensenyament d’un ofici, integrar-los a la societat, aquella que sovint, els ha desestimat.

El seu exemple és digne d’esment, tant com la seva saviesa, la seva passió per la vida d’aquests joves que han nascut al futur, gràcies a APADIS, i no cal dir que a la Imma i a la gent que l’envolta.

La seva dedicació  i lideratge ha estat reconeguda en força ocasions ara, pels Rottary .

Des d’aquestes línies voldria insistir tal que, els nostres empresaris vallesans, tinguin a be ajudar-los amb feines que estiguin a l’ abast d’aquests joves, alguns dels quals vien en pisos controlats per APADIS però, son ells els que s’han de governar per tirar endavant la seva llar.

 

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: