Josep Mª Rovira Belloso 90 anys

El passat 9 de maig el Dr. Rovira Belloso -patró de la Fundació Joan Maragall des de la seva creació i actualment patró emèrit-, va rebre la visita de Josep M. Carbonell, Antoni Matabosch i Pere Lluís Font.
El motiu fou presentar-li el monogràfic de Qüestions de Vida Cristiana núm. 257 que el Patronat va decidir dedicar-li amb motiu del seu 90è aniversari i fer-lo partícip de la concessió de la Creu de Sant Jordi a la institució.
La Fundació Joan Maragall li agraeix el seu mestratge, la seva trajectòria intel·lectual i humana i la preocupació compartida pel diàleg entre el cristianisme i la cultura.

“Rovira Belloso destaca pel seu humor fi i per la seva cultura enciclopèdica, per la senzillesa en el tracte i el respecte a qualsevol interlocutor intel·lectual. Aquest interès per totes les manifestacions de la cultura moderna i postmoderna, des del nervi filosòfic, fins a les manifestacions literàries, musicals i cinematogràfiques, l’han fet especialment idoni per articular una teologia intel·ligible per al lector actual, una teologia que no tem baixar a l’arena de la cultura il·lustrada per establir un diàleg obert i franc amb ella.” (Editorial)

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: