Tertulia Radio Granollers. Avui: Fira i Festes Ascensió

Entretinguda Tertúlia menada per l’Elisenda Cuquet, amb la Clara Martínez Clavell i jo, ja que el Vicenç Relats ha quedat atrapat a l’autopista i no ha arribat a temps.

Hem parlat de les Festes de l’Ascensió que s’engeguen avui amb el Pregó de la Carme Esplugues -biòloga, exregidora, exalcaldessa,  la primera i única dona al front del govern de la ciutat que ha tingut Granollers a la seva història-. De l’Auca del Sr Esteve que es mantindrà dues setmanes en cartell al Teatre de Ponent, a càrrec d’artistes locals. Dels grans artistes els germans Castells Planas, autèntics referents pel que fa a l’escenografia catalana, des de Cardedeu, amb més de 30 anys fent escenografies, construint escenaris a partir del no res, gràcies a la seva imaginació i enginy. De la Passada de l’Ascensió-de les barraques, de Els Xics, de les Colles dels blancs i dels blaus.  Del Gregori Resina el malaguanyat activista teatral, 35 anys després de la seva mort. No oblidem, els que tenim certa edat, que en aquells moments, a Granollers, el teatre “bullia”.

Enguany, la Passada del dissabte serà commemorativa d’aquella efemèrides teatral. Hi participaran,  8 grups de teatre al carrer de les millors companyies de Catalunya i del país valencià. Oferiran mostres singulars, acompanyats de les seves “bèsties” especials, que ompliran carrers i places.  Que ningú deixi de sortir el carrer aquell dissabte, les sorpreses seran grans.

Barraques, Concerts, Matinades al Parc del Congost, esports, gegants, els Xics que faran un 4 de 8, figuren entre les múltiples activitats, difícils d’abastar en la seva totalitat.

Jocs infantils. Fem un llibre. Gegants.

 

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: