Granollers acull

Aquesta tarda, a la Porxada de Granollers, en tant que Fundació Cultura de Pau Catalunya hem participat a la Lectura del Manifest i a la Fotografia col-lectiva a càrrec de Jordi Ribó, organitzat per Amnistia Internacional local sota el Lema: Welcome/ Jo acullo/EUA/ Ni odi/Ni Por#Yo acojo.

Som moltes les Entitats que hi hem participat, a més a més d’autoritats locals i gent que ha sentit seva aquesta crida a favor dels que, com sempre, fa molts anys, han de deixar casa i família en busca de millor vida.

Culpables? La guerra, la fam, la por, els ha obligat a caminar per buscar millor futur, sense les pors i temors que comporta viure a les seves terres.

Mentre tant, Europa, la que hauria de posar amb ordre aquesta arbitrarietat, no tracta com cal aquest tema denigrant i punible. No s’ha posat encara en marxa per tal d’acabar amb tantes vides perdudes, tanta fam, tanta por.

Som conscients de la precarietat de les seves vides, de les de les seves famílies, d’aquí la necessitat urgent de posar hi remei. Com? mobilitzacions i clams, mentre no solucionin aquest problema que tantes morts i ignomínies està causant.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: