HERIBERT BARRERA. MAI T’OBLIDAREM

El proper dijous, 6 de juliol 2017, a les 19h. en el Fossar de les Moreres-Barcelona en acte organitzat per Vibrant i amics de l’Heribert Barrera, recordarem al nostre gran personatge, coincidint amb els 100 anys del seu natalici.

L’Heribert era un pou de ciència, de sabiduria, d’amor al seu país, a la seva família, als amics que teníem la sort de la seva amistat. Inconformista, directe en la manera de fer i actuar, va jugar paper notori en el nostre país a través del Parlament que va presidir en recuperar la Democràcia des del 10 d’abril de 1980 fins el 17 de maig de 1984.

És inacceptable que un país no recordi a la seva gent. Dolen els protagonismes. Caldria més unitat a l’hora d’homenatjar personatges com HB, lleials, sense pels a la llengua, sense por del què diran.  Com t’admiro com t’he admirat sempre, ara, des de la llunyania. El teu mestratge ens ajuda a seguir endavant. Gràcies!

One Response to HERIBERT BARRERA. MAI T’OBLIDAREM

  1. josep dice:

    Moltes gràcies, Montserrat!
    Tens tota la raó!

    Me gusta

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: