“La Generación de la Juventud Acumulada “. Carlos Quilichini

One Response to “La Generación de la Juventud Acumulada “. Carlos Quilichini

  1. jo en tinc 69 … je je i fa 11 que estic jubilada !! vaig treballar 43 anys al col.legi de metges i quasi sempre satisfactòriament ! (sols un parell d´anys un jefe insuportable) amb horari intensiu que em donava temps per fer moltes coses que volia fer !
    al jubilar-me vaig marxar 4 anys a Equador on vaig tenir experiències molt bones ! ara col.laboro en un parell d´organitzacions de solidaritat internacional i soc militant de la CUP ! on estic rodejada de gen jove que m´ajuda a sentir-me jove !!!

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: