Tertúlia Radio Granollers.

Sempre és agradable compartir un temps a Radio Granollers i participar a la Tertúlia Periodística que, de la ma de l’Elisenda Cuquet s’emet  cada dimecres a les 11’30h .  Els temes son variats, segons siguin les noticies que s’han produït les darreres hores. Ahir, vam començar parlant del jove granollerí Roger Pallarès que viatjarà a Hiroshima per participar a la Conferència Internacional per la Pau que es celebra cada any el 6 de agosto de 1945, a les 8’15h. per commemorar el llançament de la primera Bomba atòmica.  Tots sabem la gran implicació que te la nostra ciutat i la nostra gent. Quan torni, intentarem que ens expliqui, de viva veu, com ho ha viscut.

Altre tema va ser parlar del Pacte per la Reforma horària, que la nostra ciutat ha signat com tantes altres. Va ser un punt fortament debatut, sense acord entre nosaltres els participants: la Montse Eras, el Carles Riobó i jo mateixa. Només l’Elisenda va fer d’advocat del diable, ni si ni no. Nosaltres sí, vam opinar, però no hi va haver qüorum. Per a mí seria una meravella que es dugués a terme. Sempre he pregonat que la feina ha d’acabar més aviat per tal de poder conciliar la vida familiar, disposar de temps per l’esbarjo, cadascú per les seves dèries. Els horaris actuals no tenen lògica. No hi ha temps per a res, massa hores entremig que cal aprofitar per tal d’acabar la Jornada a les 5 de la tarda.

El tercer tema va ser de nou el 4art Cinturó, aquell bolet que cada mes de juliol apareix, potser perquè a Madrid els agrada que discutim respecte aquesta proposta que la majoria NO veiem amb bons ulls. No ho poden resoldre amb un cop de pluma els senyors del Govern, sense el consens de la gent del Territori. Vam estar d’acord en afirmar que Necessitem més ferrocarrils, NO, més carreteres. Exigim trens que ens portin arreu del nostre país. Trens que serien positius pel transport de mercaderies, més econòmic, menys contaminant. Cal no oblidar el gran contingent d’indústries i Serveis que rodeja la nostra zona vallesana. Baixaria la contaminació i, tots, podríem respirar millor.

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: